Paul de Leeuw presenteert nieuwe vrijdagavondshow

Paul de Leeuw krijgt een nieuwe vrijdagavondshow bij RTL 4. De Leeuw presenteert het programma, getiteld Het Zijn Net Mensen, waarin twee teams strijden.

Paul de Leeuw krijgt een nieuwe vrijdagavondshow bij RTL 4. De Leeuw presenteert het programma getiteld Het Zijn Net Mensen, waarin twee teams onder leiding van Marc-Marie Huijbregts en Richard Groenendijk tegen elkaar strijden.

“Het is een soort Waku Waku 2.0”, verwijst Groenendijk in RTL Boulevard naar het KRO-programma over dieren en de natuur dat jaren geleden op televisie kwam. “Het is heel grappig”, vindt de cabaretier. “Marc-Marie leidt het ene team en ik het andere. Elke week hebben we een gast en bioloog Arjan Postma legt dingen uit.”

Erland Galjaard, programmadirecteur van RTL 4, noemt Het Zijn Net Mensen een programma ‘vol humor en amusement’. “Maar de kijker doet dankzij de bevlogen uitleg van Arjan ook meer kennis op over de natuur”, zegt hij donderdag in een verklaring. “Daarmee is het ter lering en vermaak en een boeiende avond voor het hele gezin.” Het Zijn Net Mensen komt vanaf 25 april op televisie.

[NOVUM]