Racoon weer kans op 3FM Award voor beste band

Racoon is genomineerd voor een 3FM Award. De Zeeuwse groep maakt net als een jaar geleden kans op de muziekprijs in de categorie beste band.

Racoon is genomineerd voor een 3FM Award. De Zeeuwse groep maakt kans op de muziekprijs in de categorie beste band. De heren sleepten de nominatie een jaar geleden ook in de wacht en wisten die uiteindelijk te verzilveren.

Racoon neemt het op tegen De Staat, Di-rect, Go Back To The Zoo en Kensington. In de categorie beste artiest hiphop gaat het tussen De Jeugd van Tegenwoordig, Gers Pardoel, Great Minds, Kraantje Pappie en The Opposites.

Caro Emerald, Ilse DeLange, Jacqueline Govaert, Krystl of Miss Montreal mag zich beste zangeres noemen. De winnaars worden op 10 april bekendgemaakt in de Gashouder in Amsterdam.

[NOVUM]