Shakira wil ‘eigen voetbalteam’ met Gerard Piqué

Shakira heeft één kind, maar als het aan haar ligt blijft het daar niet bij. “Ik wil acht of negen kinderen met Gerard, mijn eigen voetbalteam.”

Shakira heeft één kind, maar als het aan haar ligt blijft het daar niet bij. “Ik wil acht of negen kinderen met Gerard, mijn eigen voetbalteam”, doet de 37-jarige zangeres, die een relatie heeft met voetballer Gerard Piqué, uit de doeken in Latina Magazine.

“Als ik niet zo druk bezig was met mijn muziekcarrière, was ik al zwanger”, gaat Shakira verder. Vorig jaar januari beviel de zangeres van haar eerste spruit, zoontje Milan Piqué Mebarak. Het moederschap heeft aardig wat invloed op Shakira’s carrière. “Vroeger liep ik heel lang rond met ideeën voor liedjes. Nu ik een kind heb, heb ik niet meer zo veel tijd omdat ik snel weer naar huis moet. Milan heeft me geholpen te focussen.”

Desondanks kwam haar nieuwe album Shakira, dat over 2,5 week verschijnt, niet zonder slag of stoot tot stand. “Ik zat met mezelf in de knoop over welke richting ik op wilde met de plaat. Er waren nummers waar ik dol op was, maar die ik een paar minuten later niet meer kon horen.”

[NOVUM]