Search
Close this search box.

Van den Ende brengt musicalhits naar Ziggo Dome

Joop van den Ende Theaterproducties organiseert in november Musicals in Concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Dat heeft het bedrijf donderdag bekendgemaakt.

Joop van den Ende Theaterproducties organiseert in november Musicals in Concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Dat heeft het bedrijf donderdag bekendgemaakt. Tijdens de show brengen Nederlandse musicalsterren bekende hits uit musicalklassiekers ten gehore.

Het publiek van Musicals in Concert kan tijdens de voorstelling meezingen met liedjes uit producties als Evita, Les Misérables en Mamma Mia!. Het is nog niet bekend wanneer de show precies plaatsvindt. De kaarten zijn te koop wanneer de eerste namen van de optredende musicalsterren worden onthuld, maar het is nog niet duidelijk wanneer dat is.

Musicals in Concert is niet de enige show waarbij musicalhits de revue passeren. In Best of Musical, dat op 18 april te zien is in de Goudse Schouwburg in Gouda, wordt twintig jaar musicals in Nederland geëerd. In die show, die de voorstelling Musical Memories opvolgt, beklimmen onder anderen Tony Neef, Ron Link en Cystine Carreon het podium.

[NOVUM]