Van Veen en Pilarczyk stemmen van Classic FM

Babette van Veen en Michael Pilarczyk zijn de nieuwe stemmen van Classic FM. Van Veen is in een groot deel van de radiopromo’s op de zender te horen.

Babette van Veen en Michael Pilarczyk zijn vanaf maandag de stemmen van Classic FM. Van Veen is in een groot deel van de radiopromo’s op de zender te horen, maakte Classic FM bekend. Pilarczyk is de nieuwe ‘station voice’.

“Als stem van een radiostation ben je als het ware de gastheer van het station. En werken met mijn stem vind ik heerlijk, dus als liefhebber van licht en modern klassieke muziek, is dat een perfecte combinatie”, zegt de 44-jarige Pilarczyk in een verklaring. Hij werkte eerder voor onder meer Veronica, Radio 538 en TMF.

De 45-jarige Van Veen, die onder meer in Goede Tijden, Slechte Tijden speelde, ziet haar carrière bij Classic FM als een nieuwe stap. “Ik vind het een eer om samen met Michael de stem van Classic FM te zijn. Muziek raakt je en als stem van een station kun je dit gevoel versterken. Muziek is voor mij even tot rust komen in een hectische wereld. Een momentje weg van de drukte.”

[NOVUM]