Search
Close this search box.

Alanis Morissette heeft ontvoerde hond terug

Alanis Morissette is weer herenigd met haar ontvoerde hond. De zangeres was naar de rechter gestapt omdat haar voormalige schoonmaakster de hond had gestolen.

Alanis Morissette is weer herenigd met haar ontvoerde hond Circus. De zangeres was naar de rechter gestapt omdat haar voormalige schoonmaakster de viervoeter zou hebben gestolen. Morissette heeft de zaak vrijdag laten varen omdat Circus weer veilig thuis is. Dat schrijft de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

De 39-jarige zangeres klaagde haar oud-schoonmaakster vorige maand aan omdat ze het beestje had meegenomen toen Morissette haar in januari had ontslagen. De huishoudster beweerde dat de zangeres en haar man de hond, die ze in 2011 op straat hadden gevonden, niet goed verzorgden. Ook zou ze heel veel voor Circus hebben gezorgd en aan de hond gehecht zijn geraakt.

Het is niet duidelijk waarom de schoonmaakster de hond alsnog heeft teruggegeven. Morissette eiste ook een schadevergoeding. Of de huishoudster ook geld heeft neergeteld, is niet bekend.

[NOVUM]