Zoek
Sluit dit zoekvak.

Beterschapswensen worden Imca Marina soms te veel

Imca Marina wordt na haar hartoperatie overspoeld met beterschapswensen. Maar soms wordt het de 72-jarige zangeres te veel. “Dan zet ik even mijn telefoon uit.”

Imca Marina wordt na haar hartoperatie overspoeld met steunbetuigingen en beterschapswensen. Maar soms wordt het de 72-jarige zangeres, die in Turkije werd getroffen door een hartinfarct, even te veel. “Dan zet ik even mijn telefoon uit en reageer ik nergens op”, doet Marina uit de doeken in Privé. “Honderd keer hetzelfde verhaal vertellen, het kost zo veel energie.”

Marina, die twee weken geleden terugkeerde uit Turkije, is desondanks dankbaar voor alle berichten. “Het is lief en attent.” De komende tijd moet de zangeres echter aan zichzelf denken. “En echt mijn rust nemen, anders komt het niet goed. Op zich voel ik me prima. Ik krijg elke dag een beetje meer energie en geniet van kleine dingetjes.”

Door het hartinfarct en de zware operatie is Marina wel gaan nadenken. “Van origine ben ik heel positief ingesteld en ik kijk altijd naar de zonnige kant van het leven. Toch hebben de operatie en het verblijf in het ziekenhuis me aan het denken gezet en ik heb nog wel het een en ander te verwerken. Misschien moet ik toch meer aan mezelf gaan denken en niet alles altijd maar met een lach proberen weg te wuiven.”

Hoewel de zangeres nog aan haar herstel werkt, maakt ze al toekomstplannen. “Ik leef nog en ik ben van plan voorlopig te blijven leven. Heel stiekem ben ik al bezig met plannen maken en mijn zangcarrière op te pakken. Want optreden is toch het liefste wat ik doe.”

[NOVUM]