Zoek
Sluit dit zoekvak.

Douwe Bob verlangt naar vaderschap

Douwe Bob voelt een grote drang om ooit te trouwen en kinderen te krijgen. Verder zegt de 21-jarige zanger niks van het leven te verwachten.

Douwe Bob voelt een grote drang om ooit te trouwen en kinderen te krijgen. Verder zegt de 21-jarige zanger, die in 2012 de eerste editie van De Beste Singer-songwriter van Nederland op zijn naam schreef, niks van het leven te verwachten.

Douwe Bob, die zelf een moeizame relatie met zijn vader heeft, wil ‘de beste vader van de wereld worden’. “Ik mag misschien het leven door een donkere bril bekijken, maar die kan ik ook afzetten”, zegt hij in Viva. “Ik weet hoe veel verantwoordelijkheid het is om een kind op te voeden. Maar ik geloof echt dat ik dat kan. Ik heb zo veel liefde te geven.” Douwe Bobs vader is Simon Posthuma, bekend van de Nederlandse designgroep The Fool.

Wat Douwe Bob betreft geeft hij voor zijn dertigste nog zijn jawoord en heeft hij een stel koters rondlopen. “Ondanks de scheiding van mijn ouders geloof ik sterk in het huwelijk”, zegt de zanger, die onlangs na vier jaar de relatie met zijn vriendin verbrak. “Om me heen hoor ik altijd dat het huwelijk niets voorstelt, dat het een ’tool’ is van de overheid om geld aan je te verdienen. Dan denk ik: blablabla. Het is toch mooi als je tegen iemand kunt zeggen: ja, ik wil?”

[NOVUM]