Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vader Lohan trots op ontboezemingen terugval

Michael Lohan is trots dat zijn dochter Lindsay eerlijk heeft toegegeven weer naar de fles te hebben gegrepen. “Eerlijkheid maakt deel uit van nuchter zijn.”

Michael Lohan is trots dat zijn afgekickte dochter Lindsay eerlijk heeft toegegeven weer naar de fles te hebben gegrepen. “Eerlijkheid maakt deel uit van nuchter zijn”, zegt Lohan tegen de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online. De actrice zei in een aflevering van haar realityserie die zondag werd uitgezonden dat ze sinds haar vertrek uit een afkickkliniek in augustus wijn heeft gedronken.

“Als je niet eerlijk bent, kun je ook niet vooruit”, reageert de 53-jarige Michael, die zelf ook met meerdere verslavingen heeft geworsteld. “Ik ben erg trots op Lindsay dat ze eerlijk is geweest. Bij een verslaving struikel je nou eenmaal en als je jezelf weer overeind haalt, kun je verder.”

In de uitzending van de realityshow, die te zien is op Oprah Winfreys zender OWN, was ook te zien dat de actrice haar afkickcoach ontslaat. “Een coach die haar helpt met afkicken is niet alleen belangrijk, maar ook nodig”, zegt Michael. “Vooral omdat Lindsay heel veel negatieve invloeden in haar leven heeft.”

De 27-jarige Lohan gaf toe dat ze een wijntje heeft gedronken sinds in augustus voor de zesde keer uit een kliniek kwam. De actrice zei de mist in te zijn gegaan vanwege een relatie. Ook zei Lohan spijt te hebben van haar zwakke moment. “Het heeft even geduurd om dat te realiseren en toen dacht ik: waarom houd ik dit voor me?”

[NOVUM]