Search
Close this search box.

Daphne Deckers door ziekte hechter met man

Daphne Deckers is door de bacteriële infectie waar ze maanden mee kampte hechter geworden met Richard Krajicek. “We zijn wel dichter bij elkaar gekomen.”

Daphne Deckers is door de bacteriële infectie waar ze maanden mee kampte hechter geworden met haar man Richard Krajicek. “We zijn wel dichter bij elkaar gekomen die afgelopen maanden”, zegt de presentatrice, die maanden niet kon werken, in RTL Boulevard.

De oud-tennisser vond het wel fijn dat zijn vrouw niet kon werken. “Hij was heel blij omdat hij werd geopereerd. Hij zei: wat fijn dat je thuis bent”, zegt Deckers over haar man die aan zijn been werd geopereerd.

De 45-jarige presentatrice, die nog steeds antibiotica slikt, heeft zin om weer aan het werk te gaan. Deckers neemt vanaf volgende week maandag weer plaats achter de desk van RTL Boulevard. “Ik heb zin om weer te gaan werken en dingen te doen en te schrijven.”

Wel heeft de presentatrice geleerd dat ze het in de toekomst misschien wat rustiger aan moet doen. “Mijn kinderen zeiden: je bent een stuk rustiger en geduldiger als je niet werkt”, zegt Deckers. “Dat is wel iets wat ik mee moet nemen.”

[NOVUM]