Search
Close this search box.

Justin Bieber pakt ‘fotografe’ aan

Justin Bieber heeft een vrouw aangepakt van wie hij dacht dat ze hem tijdens een ruzie had gefotografeerd. Hij griste uiteindelijk de telefoon uit haar tas.

Justin Bieber heeft een vrouw aangepakt van wie hij dacht dat ze foto’s van hem had genomen. Dat zegt de vrouw in kwestie tegen de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. Ze zag hoe de Canadese zanger op een minigolfbaan In Los Angeles ruzie kreeg met enkele andere bezoekers. Bieber meende te zien hoe zij haar mobieltje wilde pakken om het akkefietje vast te leggen, en eiste dat zij hem liet zien dat ze geen foto’s had genomen.

De vrouw weigerde echter, waarna Bieber na een kort handgemeen de telefoon uit haar tas griste. Toen bleek dat de telefoon was beveiligd, en eiste Bieber dat de vrouw hem ontgrendelde. Zij liet Bieber zien dat ze geen foto’s van hem had genomen, en vertelde dat zij en haar dochter alleen maar even gedag wilden komen zeggen. Daar was de 20-jarige Canadees niet van gediend.

“Je zet jezelf enorm voor schut waar je dochter bij is”, tierde de zanger. “Ga alsjeblieft weg.” Daarna moest de dochter huilen. De vrouw heeft inmiddels aangifte gedaan en de politie is ingeschakeld.

Bieber is de laatste tijd regelmatig negatief in het nieuws. Zo heeft hij op camera eieren tegen het huis van zijn buurman in Los Angeles gegooid, en lopen er meerdere rechtszaken tegen de zanger. Hij zou in Miami Beach met een slok op achter het stuur zijn gekropen en in Toronto een limousinechauffeur hebben geslagen.

[NOVUM]