Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mogelijk doorstart voor The Common Linnets

Waylon en Ilse DeLange gaan wellicht ook na hun laatste concert volgende maand in Enschede nog samen verder als The Common Linnets. Dat zegt Waylons manager.

Waylon en Ilse DeLange gaan wellicht ook na hun laatste concert volgende maand in Enschede nog samen verder als The Common Linnets. De manager van Waylon sluit een ‘doorstart’ van de twee muzikanten niet uit, zegt ze zaterdag in het AD.

“Ik houd de optie open dat Waylon en Ilse de komende weken alsnog overeenstemming bereiken over een doorstart”, aldus de manager. Ze verwacht dat Ilse binnenkort met een reactie komt. “Dit komt heus wel weer goed.”

Waylon maakte woensdag bekend dat wat hem betreft de samenwerking na het concert stopt, tenzij er een basis komt van ‘creatieve gelijkwaardigheid’. Tot nu toe kwamen Ilse en Waylon daar nog niet uit.

DeLange toert momenteel zonder Waylon door Europa na hun Songfestivalsucces eerder deze maand. Waylon wordt daarbij vervangen door Jake Etheridge, een singer-songwriter die ook meewerkte aan het album van The Common Linnets.

[NOVUM]