Zoek
Sluit dit zoekvak.

Reese Witherspoon heeft zaakjes weer op orde

Reese Witherspoon en haar man Jim Toth hebben hun lesje geleerd. De twee werden een jaar geleden gearresteerd omdat hij met een slok op achter het stuur zat.

Reese Witherspoon en haar man Jim Toth hebben hun lesje geleerd. De twee werden een jaar geleden gearresteerd omdat Toth met een slok op achter het stuur zat en Witherspoon, eveneens beschonken, over de rooie ging. Het gaat er nu een stuk rustiger aan toe in hun privéleven, weet een bron volgens entertainmentwebsite Radar Online.

“Reese en Jim hebben hun onstuimige privéleven weten te stabiliseren”, zegt de ingewijde tegen Radar Online. “Ze hebben vrienden laten weten dat hun arrestatie hen wakker heeft geschud en dit het beste was dat hun huwelijk kon overkomen.”

De auto van Witherspoon en Toth werd eind april 2013 in Atlanta door politie aan de kant gezet toen die over de weg slingerde. Omdat het in het voertuig naar alcohol rook werd Toth in de boeien geslagen. Reese protesteerde heftig tegen de arrestatie en werd daarop ook gearresteerd.

[NOVUM]