Search
Close this search box.

‘Tweede misbruikaanklacht tegen Bryan Singer’

Regisseur Bryan Singer heeft een tweede aanklacht wegens seksueel misbruik aan zijn broek hangen. Volgens The Daily Beast is het slachtoffer een Brit.

X-Men-regisseur Bryan Singer heeft een tweede aanklacht wegens seksueel misbruik aan zijn broek hangen. Volgens de Amerikaanse nieuwssite The Daily Beast is het slachtoffer een Britse jongen, die minderjarig was toen hij door Singer zou zijn gedwongen tot seksuele handelingen. Hij zou zijn aanklacht maandag wereldkundig maken.

De nu 48-jarige Singer werd enkele weken geleden beticht van misbruik. Hij zou zich in 1999 aan de destijds 17-jarige Michael Egan hebben vergrepen nadat hij hem drugs en alcohol gaf.

De tweede aanklager, die door dezelfde advocaat wordt vertegenwoordigd als Egan, stelt dat hij op 14-jarige leeftijd via social media werd benaderd door Gary Goddard, een producent en vriend van Singer. Hij zou enkele jaren later door beide mannen zijn misbruikt.

Singer zegde vlak na het bekend worden van de eerste aantijgingen een aantal grote media-evenementen af, waaronder strip- en filmbeurs WonderCon. De Amerikaanse regisseur, wiens nieuwe film X-Men: Days of Future Past later deze maand in première gaat, ontkent de beschuldigingen.

[NOVUM]