Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zoon Ruud en Estelle kiest voor vader

De zoon van Ruud Gullit en Estelle Cruijff is enige tijd geleden ingetrokken bij zijn vader. “Al geruime tijd woont Maxim bij mij”, vertelt de oud-voetballer.

De zoon van Ruud Gullit en Estelle Cruijff is enige tijd geleden ingetrokken bij zijn vader. “Al geruime tijd woont Maxim bij mij, nadat hij op een gegeven moment had gevraagd of dat mocht. Dat raakt mij diep”, vertelt de oud-voetballer in Story.

Over de reden van het verkassen van zijn 12-jarige zoon wil Ruud niets zeggen. “Bepaalde omstandigheden gaven daar aanleiding toe.” Hij geeft wel toe dat zijn scheiding met Estelle ‘niet altijd makkelijk’ is geweest voor zijn zoon en dochter. In 2012 werd bekend dat hun huwelijk op de klippen was gelopen.

Estelle had tot voor kort een relatie met Badr Hari. Eerder dit jaar beschuldigde haar moeder de kickbokser ervan Maxim hard te hebben aangepakt en zijn hoofd in een toiletpot te hebben geduwd. Hari ontkende de aantijgingen. Vorig jaar deed Bureau Jeugdzorg onderzoek naar de kinderen van Ruud en Estelle. Er was echter geen aanleiding om daar verder op door te gaan.

[NOVUM]