Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bløf en Racoon op nieuw festival Back at Sea

Bløf en Racoon staan dit najaar op Back at Sea. Het nieuwe festival vindt op 21, 22 en 23 november plaats bij Center Parcs Port Zélande in Ouddorp.

Bløf en Racoon staan dit najaar op Back at Sea. Het nieuwe festival vindt op 21, 22 en 23 november plaats op het terrein van Center Parcs Port Zélande in Ouddorp. Het bungalowpark is dan alleen toegankelijk voor bezoekers van het evenement. De organisatie is in handen van het team dat ook achter Concert at Sea zit. Dat festival vindt elke zomer plaats bij de nabijgelegen Brouwersdam.

“Het is zo geweldig om met een leuke groep mensen een feest te organiseren. Dat willen we graag ook op een ander moment in het jaar doen”, laat Bløf-frontman Paskal Jakobsen weten in een verklaring. “Het is heel wat anders dan met veertigduizend man in de zomer, maar juist het kleinschalige maakt het nou net weer zo leuk.”

Wie er naast de twee Zeeuwse bands nog meer optreden tijdens Back at Sea is nog niet bekend. De drieduizend beschikbare kaarten gaan woensdagochtend in de verkoop.

[NOVUM]