Search
Close this search box.

Tiësto twijfelt over gezin

Tiësto weet niet of het stichten van een gezin wel voor hem is weggelegd. De dj, die jaren geleden verloofd was, zet zijn gezondheid nu op de eerste plek.

Tiësto weet niet of het stichten van een gezin wel voor hem is weggelegd. De dj, die jaren geleden verloofd was, zet zijn gezondheid op de eerste plek.

“Ik denk er nog steeds wel aan”, zegt de 45-jarige Tiësto over het vormen van een gezin in de weekendbijlage van De Telegraaf. “En eerlijk gezegd twijfel ik dan. Kinderen krijgen is het mooiste dat er is, zeggen alle ouders. Maar ik heb best een mooi leven zo, dus misschien ben ik er niet voor in de wieg gelegd.”

De dj, die eigenlijk Tijs Verwest heet, besloot het even wat rustiger aan te doen toen zijn huwelijk in 2008 niet doorging en hij niet meer wist wat hij met zijn carrière moest. Last van oververmoeidheid heeft hij nu niet meer. “Ik eet in vergelijking met vroeger nu gezonder, drink minder. Het was vaak verleidelijk om elke avond lekker mee te tanken, waarbij ik ook nog eens flink rookte.” Daarmee is hij gestopt. “Het belangrijkste is dat ik nu meer slaap. Ik probeer de balans te vinden. Ik ben er nog niet, maar werk er wel naartoe.”

[NOVUM]