Search
Close this search box.

Usher blijft achter Justin Bieber staan

Justin Bieber hoeft zich geen zorgen te maken dat Usher hem in de steek laat als hij zich blijft misdragen. “Draai ik mijn hoofd weg omdat ik me schaam?”

Justin Bieber hoeft zich geen zorgen te maken dat zijn mentor Usher hem in de steek laat als hij zich blijft misdragen. “Draai ik mijn hoofd weg omdat ik me schaam voor wat ik zie? Nee, want dat hoort allemaal bij het leven”, zegt de 35-jarige zanger in het Amerikaanse blad Nylon. “Ik sta achter hem.”

Usher, die Bieber op 13-jarige leeftijd een platencontract gaf, heeft hem veel advies gegeven over hoe hij om moet gaan met roem. “Ik heb altijd gewaarschuwd wat er bij roem komt kijken”, legt de zanger uit. “Nu hij beroemd is en volwassen, is het zijn eigen verantwoordelijkheid.”

De 20-jarige Bieber raakte eerder deze week weer eens in opspraak omdat hij in twee oude video’s racistische termen gebruikte. Het is de zoveelste keer in de afgelopen maanden dat de Canadees zich heeft misdragen. Zo lopen er meerdere rechtszaken tegen de zanger en zou hij verslingerd zijn aan medicijnen.

[NOVUM]