Zoek
Sluit dit zoekvak.

Alice van Maywood wil solo theaters in

Alice May van het zussenduo Maywood is van plan in haar eentje het theater in te gaan. “Ik hoop nog dit jaar van start te gaan in de schouwburgen”, zegt ze.

Alice May van het zussenduo Maywood is van plan in haar eentje het theater in te gaan. “Ik hoop nog dit jaar van start te gaan in de schouwburgen”, zegt de 59-jarige zangeres, die voor de zoveelste keer ruzie heeft met haar zus Caren, in De Telegraaf.

“Ik beraad me nog over het repertoire: moet het een link met Maywood hebben of juist niet?” May denkt dat het wel leuk is om met andere liedjes op te treden. “Ik neig, ondanks dat Maywood erg aan me kleeft, naar het laatste: dat past namelijk heel goed bij deze fase waarin ik opnieuw zonder Caren verder ga.”

Maywood, bekend van hits als Rio en Late at Night, liggen al jaren met elkaar in de clinch. Vorig jaar bracht Gerard Joling de dames bij elkaar voor zijn concerten in de Amsterdamse Ziggo Dome, maar die reünie was van korte duur.

[NOVUM]