Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘Chanel baalt van uitlekken rol Michiel Huisman’

Chanel baalt dat nu al bekend is dat Michiel Huisman te zien is in de nieuwe spot van parfum Chanel No. 5. “Ze wilden het nieuws tot september vasthouden.”

Het Franse modehuis Chanel baalt dat vroegtijdig bekend is geworden dat Michiel Huisman te zien is in de nieuwe reclamecampagne van parfum Chanel No. 5. “Ze wilden het nieuws eigenlijk nog tot september vasthouden”, zegt de manager van Huisman tegen Novum Nieuws.

Geruchten dat de 32-jarige Huisman naast Gisele Bündchen te zien is in de nieuwe campagne werden woensdag bevestigd. Eind mei doken foto’s op waarop de Nederlandse acteur en het Braziliaanse model te zien zijn op de set van het spotje. “Je kunt er niet omheen als er een foto circuleert”, redeneert Huismans manager.

Toch ligt nog niet alles op straat. “Michiel is inderdaad te zien in de campagne met Gisele, maar ik kan nog niet zeggen wat zijn aandeel is. Ook hij mag er nog geen uitspraken over doen.” Het Franse modehuis laat zelf nog niets los over de commercial. De nieuwe spot voor Chanel No. 5, die wordt geregisseerd door Baz Luhrmann, is vanaf september te zien.

[NOVUM]