Search
Close this search box.

Frans Bauer op rand van burn-out

Frans Bauer kijkt uit naar zijn vakantie. “Ik loop op mijn laatste benen. Dood- en doodmoe ben ik”, verzucht de 40-jarige volkszanger en presentator in Story.

Frans Bauer kijkt uit naar zijn vakantie. “Ik loop op mijn laatste benen. Dood- en doodmoe ben ik”, verzucht de 40-jarige volkszanger en presentator in weekblad Story. “Ik ben blij dat het bijna vakantie is.”

Bauer heeft het naar eigen zeggen de laatste maanden ‘meer dan druk’ gehad. “Mariska stond er thuis heel vaak alleen voor met onze vier kinderen, want ik was veel weg. Of ik zat in het buitenland, of in de studio of ergens op locatie voor opnamen.”

De volkszanger bracht het afgelopen jaar een nieuw album uit en had opnames voor programma’s als Bananasplit en Vive la Frans. “Daarnaast sta ik aan de vooravond van de theatertournee voor mijn tienjarig jubileum en komt na de zomervakantie mijn nieuwe single uit.”

Ook de ziekte van zijn vader Chris, die longkanker heeft en is uitbehandeld, trekt een zware wissel op Bauer. “We genieten van de tijd die we samen hebben.” Vader Chris drukte Bauer op het hart optimaal van zijn verblijf op de Canarische Eilanden te genieten. “Hij ziet natuurlijk ook aan me dat ik doodmoe ben. Het had echt niet veel langer moeten duren, ik moet nu op krachten komen.”

Dat doet Bauer met zijn gezin op zijn ‘vertrouwde plekje’ op Gran Canaria. “Mariska en ik hebben al jaren een favoriet hotel op dit Spaanse eiland. Ik ga heerlijk uitrusten, zodat ik er straks weer tegenaan kan.”

[NOVUM]