Gordon baalt van alle tegenslagen

Gordon vindt het vervelend dat hij zo veel tegenslagen te verwerken krijgt. “Steeds als ik in een positieve flow zit, donder ik van mijn wolk”, zegt de zanger.

Gordon vindt het vervelend dat hij zo veel tegenslagen te verwerken krijgt. “Steeds als ik in een positieve flow zit, donder ik van mijn wolk”, zegt de zanger, die tijdens opnames in Turkije zijn knie bezeerde, in De Telegraaf. “Zodra ik als een raket ga, gebeurt er weer iets. Om moedeloos van te worden.”

De 46-jarige zanger die met Gerard Joling in Turkije is voor opnames van Geer & Goor: Waarheen, Waarvoor?, blesseerde zijn knie tijdens het watersporten en moest naar het ziekenhuis. “Gelukkig zijn mijn kruisbanden niet gescheurd”, zegt de zanger. “Ondanks littekenweefsel is een operatie niet nodig. Hoe kan het toch altijd dat mij dit gebeurt, net als alles weer goed lijkt te gaan?”

Gordon hoopt vrijdag te horen of hij in de avond terug naar huis mag vliegen. “Wegens gevaar voor trombose konden ze me daarover niet gelijk uitsluitsel geven”, zegt de zanger. “Je mag in elk geval wel stellen dat ik het watersporten nog niet onder de knie heb. Maar een kniesoor die daarop let.”

[NOVUM]