Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kinderen Nicole Richie niet te zien in realityshow

In de nieuwe realityshow van Nicole Richie wordt geen aandacht besteed aan haar kinderen. De 32-jarige realityster wil haar kleintjes afschermen.

In de nieuwe realityshow van Nicole Richie wordt geen aandacht besteed aan haar kinderen. De 32-jarige realityster en adoptiedochter van Lionel Richie wil de twee kleintjes afschermen. Haar dochter en zoon hebben daar ook helemaal geen probleem mee.

“Ze vinden het al niet leuk als ik foto’s van ze naar hun grootouders stuur”, zegt Richie in de Amerikaanse krant USA Today. “Dus ze vinden het helemaal niet leuk als ik beelden van hen ga delen met miljoenen mensen.”

Richie is moeder van een 6-jarige dochter genaamd Harlow en een twee jaar jongere zoon Sparrow. Of er meer kinderen volgen weet ze nog niet. “De eerste twee waren ook niet gepland, dus ik kan dat niet echt zeggen.”

Richies nieuwe realityshow heet Candidly Nicole. De eerste aflevering is donderdag te zien in de Verenigde Staten. Voorheen was ze met Paris Hilton te zien in The Simple Life.

[NOVUM]