Zoek
Sluit dit zoekvak.

Trouwjurk Blake Lively vatte vlam

De trouwjurk van Blake Lively vloog net nadat ze in 2012 eeuwige trouw had beloofd aan Ryan Reynolds in de fik. Dat verklapt ze in het augustusnummer van Vogue.

De trouwjurk van Blake Lively vatte net nadat ze in 2012 eeuwige trouw had beloofd aan Ryan Reynolds vlam. Dat verklapt de actrice in het augustusnummer van Vogue. Het ging mis bij een optreden van zangeres Florence Welch, waarbij sterretjes werden aangestoken.

“Ik stond daar te luisteren naar haar”, aldus de 26-jarige Lively. “Toen keek ik naar mijn bruidsjurk en daar zat ineens een grote brandvlek in door een van de sterretjes. Aan de voorkant!”

De actrice was naar eigen zeggen ontroostbaar, maar wist het incident dankzij haar kersverse man om te buigen naar iets positiefs. “Ryan zei later tegen me: ‘is het niet prachtig’, terwijl hij naar de vlek wees. En hij zei: je zult je de sterretjes en het moment dat Florence aan het zingen was altijd herinneren door die vlek. Nu is het mijn favoriete onderdeel van de jurk.”

[NOVUM]