Zoek
Sluit dit zoekvak.

Adèle Bloemendaal weer thuis na herseninfarct

Adèle Bloemendaal is een paar weken geleden ontslagen uit het revalidatiecentrum. Daar verbleef de 81-jarige comédienne na een herseninfarct.

Adèle Bloemendaal is een paar weken geleden ontslagen uit het revalidatiecentrum. Daar verbleef de 81-jarige comédienne nadat ze in juni werd getroffen door een herseninfarct. “Ze woont sinds een paar weken weer thuis, in het verzorgingstehuis waar ze kort voor haar beroerte naartoe is verhuisd”, heeft Bloemendaals zoon John Jones laten weten aan het AD.

De familie is volgens Jones hoopvol. “We weten nog steeds niet of ze blijvende schade heeft overgehouden, maar het feit dat ze zo snel weer terug kan naar huis is hoopvol.” Bloemendaal zet haar herstelproces voort in het verzorgingstehuis. De comédienne loopt weer met een rollator en praten gaat volgens Jones ook steeds beter. “Al heeft ze ook haar slechte dagen waarop het bij wat fluisteren blijft.”

Bij de pakken neer zitten doet Bloemendaal volgens haar zoon niet. “Het had ook heel anders kunnen aflopen. Voor hetzelfde geld had ze alleen nog maar naar buiten kunnen staren.”

[NOVUM]