Zoek
Sluit dit zoekvak.

Airen Mylene heeft weinig tijd voor vriend

Airen Mylene timmert hard aan de weg bij SBS, maar dat heeft ook zijn keerzijde. Ze ziet haar vriend weinig. “Ik kom vaak ’s nachts thuis als hij vroeg op moet”

Airen Mylene timmert hard aan de weg bij SBS, maar dat harde werk heeft ook zijn keerzijde. De 29-jarige presentatrice ziet haar vriend nauwelijks. “We wonen samen, maar ik kom vaak pas ’s nachts thuis terwijl hij vroeg op moet”, vertelt Airen vrijdag in het AD.

“Soms sta ik even op zodat we samen kunnen ontbijten, anders zien we elkaar alleen maar in het weekeinde. Hij zei pas nog: het is nooit saai met jou.” Hoewel Airen veel van huis is, steunt haar vriend de presentatrice volledig. “Tijdens Surprise, Surprise zat ik naast hem op de bank. Dat vond hij zo grappig: jij bent hier én daar.”

Een soortgelijke ervaring had Airen zelf als klein meisje. “Als ik mezelf in de weerspiegeling van de televisie zag, nam ik direct mijn moment. Ik was op tv”, vertelt Airen, die als klein meisje al van een baan op televisie droomde. Haar familie was minder blij met die ambitie. “Mijn zus vond het vervelend dat ik door het beeld van de tekenfilm liep die ze aan het kijken was.”

[NOVUM]