Search
Close this search box.

‘Boete voor lekken naaktscène Game of Thrones’

Fans die niet kunnen wachten Lena Headey voor het eerst naakt te zien in Game of Thrones moeten geduld hebben. De crew krijgt een boete als beelden uitlekken.

Fans die niet kunnen wachten Lena Headey voor het eerst naakt te zien in Game of Thrones moeten waarschijnlijk nog even geduld hebben. Crewleden moesten tijdens de opnames van de blote Headey hun telefoons inleveren en krijgen een claim van 250 duizend euro aan hun broek als kiekjes of filmpjes uitlekken. Dat zeggen ingewijden tegen de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

De 41-jarige actrice, die in de serie te zien is als Cersei Lannister, loopt in de scène naakt uit een kerk. De opnames duurden vier dagen en vonden plaats in Kroatië. Om te zorgen dat de set werd beschermd, waren meer dan tweehonderd beveiligers ingehuurd. Ook moesten lokale winkeleigenaars worden betaald om panden te verlaten.

De bewuste scène komt voor in de vijfde reeks, die vanaf april wordt uitgezonden in de Verenigde Staten. Michiel Huisman maakte in het vorige seizoen zijn debuut in de serie en keert in de vijfde reeks terug. Carice van Houten is sinds de tweede reeks te zien in Game of Thrones.

[NOVUM]