Search
Close this search box.

Daniel Radcliffe radeloos bij grienende meisjes

Daniel Radcliffe heeft geen idee wat hij met huilende meisjes aan moet. “Ik vind het verschrikkelijk als 13- of 14-jarige meisjes huilen bij een ontmoeting.”

Daniel Radcliffe heeft geen idee wat hij met huilende meisjes aan moet. “Ik vind het verschrikkelijk als 13- of 14-jarige meisjes in huilen uitbarsten als ze me ontmoeten”, doet de 25-jarige acteur uit de doeken in As If Magazine. “Ik vind het heel erg als mensen huilen.”

Radcliffe verzekert dat een ontmoeting met hem geen reden is voor waterlanders. “Ze huilen vooral vanwege alle opwinding, maar ik heb nog steeds geen idee hoe ik ermee om moet gaan.” Radcliffe heeft dankzij zijn jarenlange bijdrage aan de Harry Potter-films een behoorlijke schare jonge fans. “Na een vreemde ontmoeting zegt iemand vaak: die was gewoon heel nerveus. Ik had nooit verwacht dat mensen nerveus zouden zijn om mij tegen te komen.”

Radcliffe hoopt dat hij vooral een heel doorsnee indruk maakt op vreemden. “Ik vind tenminste dat ik heel normaal ben. We hebben allemaal onze gekkigheden, maar ik heb niet het idee dat ik een onaangename lul ben. Sommige mensen verwachten dat misschien wel van iemand die in de schijnwerpers is opgegroeid.”

De acteur wil dat beeld graag ontkrachten. “Ik weet dat ik geen doorsnee jeugd heb gehad, maar als ik met mensen praat, voel ik geen afstand. Alles wat rond roem hangt is onzin. Mensen die het heerlijk vinden om anders dan anderen behandeld te worden en genieten van alle aandacht, zijn over het algemeen figuren waar ik liever niet mee omga.”

[NOVUM]