Search
Close this search box.

Glennis Grace wil toch nog geen kind met geliefde

Glennis Grace riep begin dit jaar dat ze zo snel mogelijk zwanger wil worden, maar krabbelt toch terug. “Ik vind dat Robert en ik nog te kort samen zijn.”

Glennis Grace riep begin dit jaar nog dat ze zo snel mogelijk zwanger wil worden van haar nieuwe liefde, maar krabbelt toch terug. “Ik vind dat Robert en ik nog te kort samen zijn”, zegt de zangeres deze week in Story. De vonk tussen Grace en haar drummer Robert Biesewig sloeg een jaar geleden over.

“Het onderwerp kinderen komt bij ons thuis vooral aan bod doordat Anthony vaak roept dat hij een broertje of zusje wil”, vertelt de 36-jarige Grace over haar oudste kind. De zangeres wil echter nog een tijdje wachten met een tweede. “Ik heb geleerd van mijn verleden. Ik was denk ik nog niet eens drie maanden met Moos toen ik van hem zwanger raakte. Ik heb daar absoluut geen spijt van, want ik heb nu wel Anthony.”

Een snelle zwangerschap is volgens Grace niet goed voor een relatie. “Daarom willen Robert en ik eerst echt van elkaar genieten en uitvinden wat goed is voor ons en wat niet. En als we na die tijd nog steeds heel happy zijn, komt er echt wel een baby.”

[NOVUM]