Search
Close this search box.

Leighton Meester is klaar voor kinderen

Leighton Meester vindt dat het tijd is om kinderen te krijgen. “De meeste mensen om me heen trouwen. Kinderen zijn hierna aan de beurt”, zegt ze in Nylon.

Leighton Meester vindt dat het tijd is om kinderen te krijgen. “De meeste mensen om me heen trouwen. Kinderen zijn hierna aan de beurt. Ik houd van die volwassen dingen”, zegt de 28-jarige actrice, die in februari trouwde met acteur Adam Brody, in het Amerikaanse tijdschrift Nylon.

Voorlopig heeft Meester het echter te druk met acteren. Zo is ze vanaf volgende maand samen met haar man te bewonderen in de film Life Partners. “Er was geen tijd om na te denken of we wel samen wilden werken. Ik las het script en vond de rol en film geweldig. Toen ik op gesprek ging belde hij me dezelfde dag om te zeggen dat ze hem een rol hadden aangeboden.”

De rol sluit volgens de actrice goed aan bij de films waar ze in wil spelen. Sinds de tv-serie Gossip Girl, waarin ze een van de hoofdrollen speelde, in 2012 stopte kiest Meester haar rollen bewuster. “Ik was zo jong toen ik met de show begon en toen het voorbij was besloot ik om meer uitdagende en spannendere rollen te spelen, meer mijn volwassen smaak.”

Toch kijkt de actrice nog met plezier terug naar haar rol in de serie. “Ik voel niets anders dan liefde en dankbaarheid voor die periode in mijn leven.”

[NOVUM]