Zoek
Sluit dit zoekvak.

Marijke Helwegen had dates met groene mannetjes

Marijke Helwegen heeft als jonge deerne een aantal bijzondere dates gehad. “Mannen wasten zich voor mij helemaal met groene zeep”, doet Helwegen uit de doeken.

Marijke Helwegen heeft als jonge deerne een aantal bijzondere dates gehad. “Mannen wasten zich voor mij helemaal met groene zeep”, doet de 65-jarige uit de doeken voor de camera van Novum Nieuws. “Daardoor zagen ze er ook altijd een beetje groen uit. Dan hadden ze hier en daar nog een beetje zeep hangen.”

Hoewel ze tegenover groenige mannen aan tafel zat, voelde Helwegen zich vereerd. “De mannen hebben zich voor mij altijd opgedoft. In die tijd ging je nog maar een keer in de week in bad, ja ik ben al zo oud. Speciaal voor mij gingen die mannen in bad, ze waren altijd heel fris.” Zelf vormde Helwegen toen al een uitzondering. “Ik ging al wel elke dag in bad.”

Fris voor de dag komen is de gouden tip die Helwegen mee wil geven aan mannelijke singles. “Mannen moeten zorgen dat ze geen vieze adem hebben, ze moeten niet uit hun mond ruiken. Ook op andere plekken moeten ze niet ruiken. Nee, een man moet er lekker fris uitzien. Een fris hemd, frisse broek en leuke schoenen.”

Verder raadt Helwegen mannen aan voor een date nog even goed naar hun oren te kijken. “Er moeten geen haren uit je oren steken. Die moet een man er van tevoren even uitplukken.”

[NOVUM]