Search
Close this search box.

Kanye West mist familiediner Kardashians

De Kardashians hebben de Amerikaanse feestdag Thanksgiving gevierd zonder Kanye West. De rapper was volgens The New York Post in Frankrijk en miste het diner.

De Kardashians hebben de Amerikaanse feestdag Thanksgiving gevierd zonder Kanye West. De rapper was volgens The New York Post in Frankrijk en miste daardoor een familiediner.

Wests vrouw Kim bracht de feestdag met haar hele familie in Los Angeles door. Haar zus Khloé had thuis een groots diner georganiseerd. De realitysterren postten allebei foto’s op Instagram van de gedekte tafel en het eten. West werd ondertussen in Parijs gespot. Hij prikte samen met twee vrienden een vorkje in het restaurant van Ralph Lauren.

Vreemd genoeg twitterde Kim vrijdag: “Ik ben zo dankbaar dat ik deze dag met mijn hele familie heb doorgebracht bij Khloé thuis.” Dat de brunette haar man niet onder familie schaart, wakkert geruchten aan dat het niet zo goed gaat met het huwelijk van Kim en Kanye.

Begin deze week doken er geruchten op dat de relatie tussen de realityster en de rapper meer op een zakelijke relatie is gaan lijken dan op een huwelijk. De romantiek tussen de twee zou verdwenen zijn omdat West zich vooral druk zou maken over het managen van zijn vrouws imago.

[NOVUM]