Search
Close this search box.

Kim Kardashian keurt relatie Kylie Jenner af

Kim Kardashian is niet blij met de relatie tussen haar jongere halfzusje Kylie Jenner en rapper Tyga. Dat meldt TMZ. Tyga dumpte in augustus Kims beste vriendin

Kim Kardashian is niet blij met de relatie tussen haar jongere halfzusje Kylie Jenner en rapper Tyga. Dat meldt TMZ.

Kims ongenoegen zou niets te maken hebben met het leeftijdsverschil tussen de 17-jarige Kylie en de 24-jarige Tyga. De vrouw van Kanye West heeft een persoonlijk probleem met Tyga. De rapper heeft namelijk de moeder van zijn kind, Kims beste vriendin Blac Chyna, afgelopen augustus gedumpt. En dat zit Kim behoorlijk dwars.

De realityster vindt het dan ook respectloos dat Kylie en Tyga er niet aan hebben gedacht dat hun relatie Kim in een moeilijke positie plaatst. Bovendien vindt ze dat Kylie ‘de code’ heeft gebroken door met een ex van iemand uit je naaste omgeving of die van je familieleden te daten.

Kim toonde haar ongenoegen over de relatie door Tyga van een foto te knippen. Op Instagram postte de vrouw van Kanye een kiekje dat werd genomen op het verjaardagsfeest van French Montana. Op de originele foto staat Tyga links van Kim, maar op de Instagram-versie is ‘ie eraf geknipt.

[NOVUM]