Sekstape Kim Kardashian succesvolste sterrenfilmpje

De sekstape van Kim Kardashian en Ray J is de best verkopende seksvideo van een beroemdheid. Tot vorige week was het record voor Pamela Anderson en Tommy Lee.

De sekstape die Kim Kardashian zeven jaar geleden met Ray J maakte, is sinds kort de best verkopende seksvideo van een beroemdheid. Tot vorige week stond het record op naam van Pamela Anderson en Tommy Lee. Kardashians tape is in trek dankzij de naaktfoto’s die ze liet maken voor Parade Magazine, schrijft entertainmentwebsite TMZ.

Vooral Ray J plukt de vruchten van de veelbesproken naaktfoto’s van de 34-jarige realityster. Hij vangt namelijk geld als de sekstape wordt verkocht. Doorgaans ontvangt Ray J rond de negentigduizend dollar per drie maanden voor Kim K Superstar, schrijft TMZ op basis van informatie van pornoproducent Vivid Entertainment. Alleen vorige week al verdiende Ray J vijftigduizend dollar aan de sekstape.

Kardashian balanceerde voor Parade Magazine een champagneglas op haar imposante achterwerk. De realityster kondigde aan ‘het internet kapot te willen maken’ met de foto’s. In no time gingen de pikante kiekjes de wereld over.

[NOVUM]