Interview-salaris Franco en Rogen op straat

Het salaris dat acteurs Seth Rogen en James Franco opstrijken met de film The Interview is door de hack bij Sony uitgelekt. Dat meldt filmsite Variety.

Het salaris dat acteurs Seth Rogen en James Franco opstrijken met de film The Interview is door de hack bij Sony uitgelekt. Dat meldt filmsite Variety.

Rogen en Franco spelen de hoofdrollen in de film, die gaat over twee journalisten die de Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un moeten interviewen en vervolgens vermoorden. De acteurs verdienden hier respectievelijk 8,4 miljoen en 6,5 miljoen dollar mee. Ook werd duidelijk dat de ex-man van Britney Spears, Kevin Federline, vijfduizend dollar heeft verdiend met zijn gastoptreden. De film kostte in totaal 44 miljoen dollar.

De cyberaanval op Sony Pictures heeft voor veel opschudding gezorgd. Meerdere films zijn naar buiten gebracht en er zijn gegevens van werknemers gelekt. De hackers noemen zichzelf The Guardians of Peace (Beschermers van de vrede) en dreigen nog meer informatie over Sony vrij te geven in de komende weken.

[NOVUM]