‘Kanye wil kerst niet met Kardashians vieren’

Kanye West weet het zeker: hij viert de kerstdagen niet met de familie van zijn vrouw Kim Kardashian. Volgens RadarOnline heeft de rapper daar geen zin in.

Kanye West weet het zeker: hij viert de komende kerstdagen niet met de familie van zijn vrouw Kim Kardashian. Volgens RadarOnline heeft de rapper daar helemaal geen zin in. “Hoewel het echt een feest is om met familieleden te vieren, wil Kanye dat niet”, aldus een bron.

De moeder van Kim geeft ieder jaar een groot kerstfeest. “Kanye heeft dit jaar gewoon echt geen zin in om daar naartoe te gaan”, gaat de insider verder. In plaats van het feestje van Kris heeft Kanye voorgesteld om samen met Kim en hun dochter North een paar dagen naar Parijs af te reizen. Maar dit zou Kim weer niet zien zitten. “Ze wil er niet eens over nadenken. Daarbij wil Kim dat North de feestdagen met haar neefjes en nichtje kan vieren.”

Er gaan al weken geruchten dat het niet botert tussen Kanye en zijn schoonfamilie. De rapper en zijn bekende vrouw vierden afgelopen Thanksgiving ook niet met elkaar.

[NOVUM]