Patrick Stewart lacht om zingende kerstmuts

Patrick Stewart heeft zijn fans op een originele manier een fijne kerst gewenst. De acteur zette met frisse tegenzin een zingende en bewegende kerstmuts op.

Patrick Stewart heeft zijn fans op een originele manier een fijne kerst gewenst. De acteur zette met frisse tegenzin een zingende en bewegende kerstmuts op. Een filmpje van zijn reactie is een hit op internet.

De 74-jarige Stewart, onder meer bekend van de televisieserie Star Trek, gaat in 37 seconden van schaamte en milde irritatie naar de slappe lach. Zijn vrouw Sunny Ozell zette het filmpje op YouTube. Op de achtergrond is haar gelach te horen.

Sir Stewart bracht de video, getiteld Sweet Hat Bro, via Twitter onder de aandacht van zijn ruim 1,6 miljoen volgers. “Vrolijk kerstfeest!”, schreef hij erbij. Het filmpje is al meer dan tweehonderdduizend keer bekeken op YouTube.

[NOVUM]