Ruzie Diddy en Drake ging over muziek

Diddy en Drake maakten zondagnacht ruzie over muziek. Ooggetuigen hebben New York Post gemeld dat Diddy niet blij is met een Grammy-nominatie van Drake.

Diddy en Drake maakten zondagnacht ruzie over muziek. Ooggetuigen hebben New York Post gemeld dat Diddy niet blij is met de Grammy-nominatie voor Drake’s lied 0 to 100/The Catch Up. Daarom zou de rapper zijn collega een klap hebben verkocht.

Het nummer zou aanvankelijk aan Diddy zijn aangeboden, maar omdat hij lang niet op het aanbod reageerde, zou Drake zijn kans hebben gekregen. Nu Drake met het nummer voor een Grammy is genomineerd, heeft Diddy het gevoel dat Drake het van hem gestolen heeft.

Meerdere media zagen de klap zondag en speculeren sindsdien of de reden geld was of misschien een vrouw. Drake zou na het incident naar het ziekenhuis zijn gegaan en sindsdien een draagband om zijn arm hebben.

[NOVUM]