Tussenstand Serious Request: 6,3 miljoen euro

Serious Request heeft tot nu toe 6.301.612 euro opgeleverd. De vijfde en laatste tussenstand werd dinsdagavond bekendgemaakt. Dat is meer dan vorig jaar.

Serious Request heeft tot nu toe 6.301.612 euro opgeleverd. De vijfde en laatste tussenstand werd dinsdagavond bekendgemaakt. Al sinds het begin van de actie lopen de dagelijkse tussenstanden voor op die van vorig jaar. In 2013 was de stand op dag vijf 6.232.307 euro.

3FM-dj’s Gerard Ekdom, Coen Swijnenberg en Domien Verschuuren zamelen sinds donderdagavond geld in vanuit het Glazen Huis in Haarlem voor meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden. Woensdag mogen ze na een week vasten en non-stop verzoekplaatjes draaien tegen 21.00 uur het Glazen Huis uit. Daarna horen ze hoeveel de actie dit jaar in totaal heeft opgebracht.

[NOVUM]