Search
Close this search box.

Acteur Ansel Elgort weer met schoolvriendin

Ansel Elgort en zijn schoolvriendinnetje zijn weer samen. De 20-jarige The Fault in Our Stars-acteur en de danseres Violetta Komyshan ‘misten elkaar’.

Ansel Elgort en zijn schoolvriendinnetje zijn weer samen. De 20-jarige The Fault in Our Stars-acteur en de danseres Violetta Komyshan ‘misten elkaar’, vertelt een ingewijde aan het Amerikaanse blad Us Weekly.

Sinds augustus ging Elgort als vrijgezel door het leven, omdat hij het te druk had met het promoten van zijn recente films. “Hij dacht dat zijn schema te vol was om een vriendin te kunnen hebben”, vertelt de insider. “Hij is non-stop op tournee geweest voor films en heeft aan muziek gewerkt, maar ze spraken elkaar voortdurend. Hij heeft niet echt iets met iemand anders gehad sinds ze uit elkaar gingen.”

Elgort en Komyshan leerden elkaar kennen op de LaGuardia High School, de middelbare school voor podiumkunsten in New York die bekend werd door de film Fame. Elgort is naast The Fault in Our Stars te zien in Divergent en ging de laatste maanden namens beide films meerdere awardshows af. Ook werkt hij onder de naam Ansolo als muziekproducent en dj.

[NOVUM]