Zoek
Sluit dit zoekvak.

Alec Baldwin schrijft autobiografie

Alec Baldwin gaat zijn levensverhaal neerpennen. De acteur is bezig met zijn autobiografie Nevertheless, die in het najaar van 2016 moet verschijnen.

Alec Baldwin gaat zijn levensverhaal neerpennen. De acteur is bezig met zijn autobiografie Nevertheless, die in het najaar van 2016 moet verschijnen. Dat meldt uitgeverij HarperCollins Publishers op de eigen website.

In het boek komt de hele levensloop van Alec voorbij, van zijn jeugd in Long Island tot aan zijn succesvolle rol in de hitserie 30 Rock. Ook de huwelijken, scheidingen, hits en flops in zijn carrière passeren de revue.

“Alec Baldwin is een enorm talent. Zijn leven is tot nu toe alles behalve saai”, aldus uitgever Jonathan Burnham. “In zijn memoires schrijft hij over zijn familie, minnaressen, vrienden en vijanden, gaat hij de confrontatie aan met zijn demonen, herbeleeft hij de hoogte- en dieptepunten van zijn carrière en is hij ontzettend openhartig over zijn leven. De autobiografie zal grappig zijn, soms strijdlustig, vaak ontroerend en een ongelooflijk goed boek worden.”

Voor Baldwin is het niet zijn eerste boek. In 2008 schreef de acteur een boek over scheiden, getiteld A Promise To Ourselves.

[NOVUM]