Zoek
Sluit dit zoekvak.

Anita Meyer krijgt eigen show in Dinnershow ‘21 On Air’

Anita Meyer is dit voorjaar met een eigen showblok te zien in Dinnershow ‘21 On Air’. Vanaf 21 maart passeren in vier speciale Dinnershows haar grootste hits de revue, waaronder de nummer-1-hit ‘The Alternative Way’. De populaire zangeres zingt bovendien samen met o.a. Dewi (bekend van Idols), Erica Young en Ruud van Overdijk de bekende nummers rondom de Nederlandse televisiegeschiedenis.

Sjoerd van Schooten, directeur RTL Live Entertainment: “We zijn zeer vereerd dat Anita Meyer bij ons in de Dinnershow komt zingen. Ze staat al ruim 30 jaar aan de top van het Nederlandse entertainment en weet met haar prachtige stem keer op keer een fantastisch optreden neer te zetten. Haar repertoire past perfect in onze show.”

Anita Meyer: “Ik vind het heel bijzonder om samen met RTL Live Entertainment een aantal exclusieve Dinnershows te realiseren. De repetities zijn inmiddels in volle gang en het is een genot om op te treden met de zangers en zangeressen van de Dinnershow en de danseressen van het Holland Show Ballet. De prachtige kostuums en techniek in de studio maken deze show een geweldig decor om  op te treden.”

Dinnershow ’21 On Air’ is te zien in Studio21 op het Mediapark te Hilversum. De show kijkt terug op memorabele momenten van de afgelopen 60 jaar televisie. [Radiowereld.NL]