Search
Close this search box.

Benedict Cumberbatch getrouwd

Benedict Cumberbatch is zaterdag in huwelijksbootje gestapt met zijn zwangere Sophie Hunter. De ceremonie vond plaats in een middeleeuwse kerk in Mottistone.

Benedict Cumberbatch is zaterdag in huwelijksbootje gestapt met zijn zwangere Sophie Hunter. De ceremonie vond plaats in een middeleeuwse kerk in Mottistone op het Britse Isle of Wight, meldt People.

“De kerk is niet erg groot. Ik denk dat er maximaal 100 mensen in passen”, vertelt een lokale bewoner. Gelukkig hadden Benedict en Sophie ook niet zo veel mensen uitgenodigd. De gastenlijst bestond uit ongeveer veertig genodigden.

De receptie was in het nabijgelegen landhuis Mottistone Manor. Een andere inwoner van het dorp weet te melden dat Sophie familie is van de mensen die op het landgoed van Mottistone Manor wonen. Deze landgoedbewoners zijn afstammelingen van de adellijke Lord Mottistone.

Het koppel leerde elkaar in 2009 kennen op de set van Burlesque Fairytales. Cumberbatch maakte in november 2014 zijn verloving bekend met een advertentie in de Londense krant The Times. Het stel verwacht komende zomer een kindje.

[NOVUM]