Zoek
Sluit dit zoekvak.

Broer Paris Hilton gepakt om wangedrag in vliegtuig

Conrad Hilton is dinsdag gearresteerd omdat hij zich vorig jaar heeft misdragen in het vliegtuig. Zo riep hij tegen personeel dat hij ze ging vermoorden.

Conrad Hilton is dinsdag gearresteerd omdat hij zich vorig jaar heeft misdragen in het vliegtuig. Dat meldt TMZ.

De jongere broer van Paris Hilton ging in juli tijdens een vlucht van Londen naar Los Angeles tekeer tegen het personeel in het vliegtuig. Getuigen hoorden hem dingen roepen als ‘Ik ga jullie vermoorden’, ‘Ik zal jullie aan stukken scheuren’ en ‘Iedereen op deze vlucht zijn boeren’.

Bij zijn woede-uitbarsting begonnen zelfs kinderen te huilen. Toen hij even later in slaap viel werd hij met handboeien vastgezet in zijn stoel, waarna hij wederom in woede uitbarstte. “Binnen vijf minuten zijn jullie allemaal ontslagen. Ik ken jullie baas!”, riep de 20-jarige telg uit de Hilton-dynastie. “Mijn vader betaalt mij eruit. Dat heeft hij eerder gedaan”, schepte hij op. “Pa betaalde vorige keer drie ton.”

De Los Angeles Times weet te melden dat Conrad waarschijnlijk onder invloed was van drugs. Dinsdag gaf hij zich op het vliegveld van Los Angeles over aan de FBI.

[NOVUM]