Search
Close this search box.

Joan Rivers geëerd tijdens gala

Joan Rivers wordt geëerd tijdens een gala van de Joodse krant Algemeiner Journal. De dochter van de onlangs overleden comediènne neemt een prijs in ontvangst.

Joan Rivers wordt dinsdagavond geëerd tijdens een gala van de Joodse krant Algemeiner Journal. De dochter van de onlangs overleden comediènne, Melissa Rivers, zal ook bij het gala aanwezig zijn, weet NY Post.

Melissa zal de award Warrior For Truth voor haar moeder in ontvangst nemen. Tijdens het gala wordt ook een video over Joan getoond. Daarin komen onder anderen haar vrienden Martha Stewart, ontwerper Elie Tahari en interieurdesigner Sandy Gallin aan het woord.

Rivers overleed in september. Ongeveer een week geleden werd bekend dat Melissa een rechtszaak is begonnen tegen de kliniek waar haar moeder werd geopereerd. Ze eist meerdere miljoenen van de privékliniek omdat ze denkt dat nalatigheid van de artsen ten grondslag zou liggen aan de coma van de tv-ster.

Tijdens een kijkoperatie aan Rivers’ stembanden kregen haar hersenen te weinig zuurstof. Nadat ze daardoor een hartstilstand had gekregen, werd ze naar een ziekenhuis gebracht. Enkele dagen later overleed ze aan complicaties. De comédienne is 81 jaar oud geworden.

[NOVUM]