Zoek
Sluit dit zoekvak.

The Walking Dead weigert celebrity-zombies

Onder de miljoenen fans van de tv-serie The Walking Dead bevinden zich ook filmsterren. Maar gastverschijningen als zombie zien de makers niet zitten.

Onder de miljoenen fans van de tv-serie The Walking Dead bevinden zich ook filmsterren die graag een gastverschijning als zombie willen maken. De makers van de serie zien dat echter niet zitten, meldt E! News.

“Er zijn er veel die het hebben gevraagd”, vertelt producent Gale Anne Hurd over beroemdheden die op willen treden als walker, zoals de zombies in de serie worden genoemd. “Maar als we daar aan beginnen gaan mensen zeggen: Zoek mij! Ik ben een walker in The Walking Dead! Dat zou afleiden van het verhaal waarin de walker niet de focus zouden moeten zijn.”

Southland-ster Ben McKenzie is één van de fans uit Hollywood die een verschijning als zombie wel ziet zitten. “Dat zou ik zeker doen!”, zegt hij in een gesprek met E! News en voormalig Southland-collega Michael Cudlitz, die momenteel de rol van Abraham vertolkt in The Walking Dead. “Michael kennende zal hij me willen onthoofden.”

[NOVUM]