Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘Vriend Bobbi ondervraagd door politie’

Nick Gordon, de vriend van Bobbi Kristina Brown, is ondervraagd door de politie. Ze zou verdachte verwondingen op haar lichaam hebben, aldus TMZ.

Nick Gordon, de vriend van Bobbi Kristina Brown, is ondervraagd door de politie. Op het lichaam van de in coma liggende vrouw zouden verdachte verwondingen zijn aangetroffen, meldt TMZ.

Vorig weekend werd Brown, de dochter van Whitney Houston, bewusteloos in bad aangetroffen. TMZ meldt dat zij en haar vriend ruzie zouden hebben gehad, een uur voordat ze werd gevonden. Meerdere bronnen hebben aan TMZ verteld dat geweld binnen de relatie wel vaker is voorgekomen.

De vriend die Bobbi vond in het bad, heeft ook een bijzonder verhaal. Max Lomas zou zaterdagavond rond 21.00 uur bij het koppel zijn aangekomen. Bobbi was nergens te zien, zij was volgens Nick in de slaapkamer. Nick verliet de huiskamer en liet Max alleen. Een uur later kwam er een monteur. Die moest in de slaapkamer zijn, waar Bobbi in bad werd gevonden door Max. Hij riep om hulp, waarna Nick kwam aanrennen en begon met hartmassage. Nick zou bloedspetters in het huis hebben schoongemaakt, volgens Max.

De advocaat van Max laat weten dat zijn cliënt niet met de politie heeft gepraat. Nick was niet bereikbaar voor een reactie, aldus TMZ.

[NOVUM]