Search
Close this search box.

2,4 miljoen kijkers voor eerste Familie Kruys

Twee programma’s met Linda de Mol waren zondag de best bekeken uitzendingen van de avond.

HILVERSUM – Twee programma’s met Linda de Mol waren zondag de best bekeken uitzendingen van de avond. Postcode Loterij Miljoenenjacht was goed voor ruim 2,5 miljoen tv-kijkers. Naar de eerste aflevering van Familie Kruys, een televisieserie van en met De Mol keken zondagavond maar net iets minder mensen (ruim 2,4 miljoen). Dat meldde Stichting KijkOnderzoek maandag. Beide programma’s waren te zien op RTL 4.

Ook van een andere Nederlandse ster begon zondag een nieuwe tv-serie. Deel één van Is meer dan ik alleen, een zesdelige documentaire over zanger Marco Borsato op RTL 4 trok 1.207.000 kijkers. De uitzending eindigde daarmee op plek zeven in de Kijk top 25 van zondag.

Van Zondag met Lubach (564.000 kijkers) werd zondag juist de laatste aflevering uitgezonden. Het programma op NPO 3 staat in de daglijst op twintig. Presentator Arjen Lubach riep de Nederlandse bevolking eerder op om hem te erkennen als ‘Farao der Nederlanden’. Vorige week slaagde hij erin voor zijn burgerinitiatief meer dan 40.000 handtekeningen te verzamelen. Daardoor kan het farao-onderwerp op de agenda van de Tweede Kamer worden gezet. Lubach begon de actie uit protest tegen de monarchie.

[NOVUM]