Zoek
Sluit dit zoekvak.

Roy Donders heeft eigen Walk of Fame-tegel

Roy Donders heeft sinds vrijdag net als onder anderen Guus Meeuwis en Kluun zijn eigen tegel op de Tilburgse Walk of Fame. De Brabantse stylist wordt met de tegel geëerd omdat hij een uithangbord voor Tilburg is.

De inwoners van Tilburg konden voor de eerste keer zelf een kandidaat aandragen voor een tegel op de Walk of Fame in de Alexanderstraat. Een commissie met burgemeester Peter Noordanus als voorzitter selecteerde ‘het Tilburgse multitalent’ uit zeven kandidaten. Donders zou onderdeel zijn van het DNA van de stad.

“En met zijn reality-televisieprogramma draagt hij trots op Tilburg uit”, aldus de commissie. “Tilburgers gaven aan dat Donders Tilburg goed op de kaart zet en dat hij in het bijzonder Broekhoven op zeer leuke, positieve wijze in beeld heeft gebracht. De serie laat een multicultureel en tolerant Broekhoven zien.”

De 24-jarige realityster droeg de tegel, die vrijdagmiddag in het bijzijn van Noordanus werd onthuld, op aan zijn familie. “Best wel onwerkelijk dit”, zei Donders volgens Brabants Dagblad. [NOVUM]