Search
Close this search box.

Schoonzoon Connie in Opsporing Verzocht

Het tv-programma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond aandacht aan de gewelddadige beroving van de schoonzoon van Connie Witteman, voorheen Breukhoven, eerder dit jaar in Amsterdam.

AMSTERDAM – Het tv-programma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond aandacht aan de gewelddadige beroving van de schoonzoon van Connie Witteman, voorheen Breukhoven, eerder dit jaar in Amsterdam. De 21-jarige homo kreeg het zwaar te verduren toen hij in de nacht van 24 op 25 januari op de Amstel in een taxi stapte.

De taxichauffeur vroeg om al zijn geld, waarop de man de taxi uit vluchtte. Vervolgens trokken twee mannen hem een donkerkleurige SUV-achtige auto in, mishandelden hem en scholden hem uit voor ‘kankerhomo’. Daarna moest hij nog een geldbedrag pinnen bij een geldautomaat in Amsterdam-Zuid. Pas daarna lieten de mannen hem gaan.

De politie zoekt informatie over de taxichauffeur en de twee mannen. Ook vraagt de politie zich af of er andere slachtoffers zijn van een soortgelijk incident. De zaak komt eveneens aan de orde in opsporingsprogramma’s op de lokale zenders AT5 en RTV-NH.

De mishandelde man is de vriend van Marvin Breukhoven, zoon van Connie en haar ex-man Hans Breukhoven.

[NOVUM]